perjantai 12. elokuuta 2022

Piha- ja puutarhatyöt Pirkanmaalla Tampere, Kangasala, Lempäälä, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Akaa etc. Tarvittaessa Valkeakosken lisäksi venytään Hämeenlinnaankin kun on tilaukselle maksaja käteisellä heti

Pihametsuri Tampere oksistojen pudottelut pihojen raivaukset Talonmiespalvelu@gmail.com 044-3380291 Käteisellä edetään näinä aikoina. Silloin motivaatio on molemminpuolista heti


Piha- ja puutarhatyöt omenapuiden, pihapuiden hoitoleikkauksista kuusiaitojen ymv pensasaitojen leikkauksiin, maanmuokkauksiin puutarhajyrsimellä, ruohikoiden leikkauksiin Pirkanmaalla Tampere, Kangasala, Lempäälä, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Akaa, Valkeakoski etc.

Tarvittaessa Tampereelta Valkeakosken lisäksi venytään Hämeenlinnaankin kun on tilaukselle maksaja käteisellä heti katselmuksen ja alustavan sopimuksen mukaan tarkoitin hinnoin. Seteleillä edetään ja koneet käynnistyvät kun palkkio rintataskussa.

Pihapuiden korkeiden oksistojen katuvarsipuiden harvennustyöt Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pihapuutarhurinne Tampereelta hoitaa hommat sovitusti. Käteisellä edetään kohteissa. Laskuun on turha kysellä vasta kuin pitkän asiakasuhteen jälkeen.


Toimimme vain käteisellä: Jollei työstä / työkuluista saa ennakkomaksua käteisellä tai tilille ajoissa, sitä ei kannata edes aloittaa näinä luottohäiriöiden aikakausina. Muistakaa: Ei autokaan lähde liikkeelle ilman bensaa. Autolle on turha lupailla että saat bensaa 3 vrk päästä ;).


Tiedustelut ja tilausvahvistukset ensisijassa aina osoitteenne, toiveenne, kuvat videot etc 

E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 

Puhelin: 044-3380291 

Pihatöistä puutarhahommiin kaikki käy kivipenkkien, kohopenkkien rakentelusta, omanapuiden ja muiden pihapuiden leikkauksista puiden kaatoihin, sekä istutustöihin.

Puutarhapalvelut pihapuiden kaadot talonmiespalvelu Tampere Käteisellä edetään kohteissa talonmiespalvelu@gmail.com 0443380291
(Copyrights Kuva 6.8.2022 omakuva) 

https://Puutarhanjyrsinta.blogspot.com Puutarhanjyrsintää tarvittaessa Viking 585:lla. Katso blogista lisää.---------------------
Pihatyöt ja puutarhatyöt Tampere Pirkanmaa talousalueella.
Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne.
----------------------
Talven tullen hoituvat samoin erilaiset piha- ja puutarhatyöt pihapuiden kaatoina, karsintoina, oksistojen pudottamisina:
--------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti